Nyheter

Stiftelsen Laboratoriet i Vardø med nye store oppdrag

Stiftelsen Laboratoriet for kunst, kultur og stedsutvikling har inngått to større avtaler om levering av administrative tjenester og daglig ledelse av Finnmark musikkråd og det nyetablerte Nord-Norge-kontoret til Norges Musikkorps Forbund for 2015.

Avtalene innebærer en betydelig økning av oppdragsmengden for stiftelsens Kulturpilot-prosjekt som nå er etablert som fast ordning. I tillegg til de to nye oppdragene har kulturbedriften i Vardø allerede ansvar for produksjon og gjennomføring av de to festivalene Yukigassen og Pomorfestivalen samt en rekke andre kulturprosjekter og arrangementer.
På oppdrag fra Vardø kommune har kulturpiloten også ansvar for veiledning og bistand til frivillige lag og foreninger i Vardø samt generell rekruttering av frivillige til arrangementer og festivaler i kommunen.
Den økte oppdragsmengden innebærer også at Stiftelsen Laboratoriet på sikt vurderer å tilsette flere medarbeidere ved hovedkontoret i Husegården i Vardø der Kulturpilot og daglig leder Hans Stapnes allerede har ytterligere tre prosjektmedarbeidere i full gang med kulturprosjektene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *