Oppdrag

Samarbeidsavtaler

Ønsker du og din organisasjon å se om det er noe vi kan hjelpe dere med, ta gjerne kontakt. Vi jobber for å få tak i mest mulig penger til Vardø slik at vi kan drive med stedsutvikling og øke andelen kulturnæringer.

Kulturpiloten har hatt ansvaret for å arrangere Pomorfestivalen på oppdrag fra Vardø kommune siden 2013.

Har du forslag til samarbeidsprosjekter sammen med oss under Pomor, ta kontakt!

Kulturpiloten har tegnet samarbeidsavtale med Blues i Vintermørket.

//www.bluesivintermorket.no/

Kulturpiloten har tegnet samarbeidsavtale med Yukigassen

http://yukigassen.no/

Kulturpiloten har inngått samarbeidsavtale rundt prosjektet UNG PILOT: Å LAGE DANS, som avvikles i perioden 25.januar- 25.mai 2018.

Avtalen er inngått sammen men Ænniti, Vardø kommune, Dansearena Nord og Hålogaland Amatørteaterselskap.

Kulturpiloten har tegnet samarbeidsavtale med Vardø kommune om å drive kommunens frivillighetssentral, lurer du på noe, ta kontakt.

http://frivillighetnorge.no/

2 thoughts on “Oppdrag

  1. jeg-skal-komme-tilbake-til-vardo.Kunne-tenke-meg-å-drive-åpen-kafe-et-tilbud-til-rusavhengige.ensomme-folk-med-andre-helse-problemer-et-gratis-tilbud-der-det-er-frivillig-å-betale-et-tilbud-om-middag-en-til-ganger-i-uka-Klokkeslett-fra-2-til-4-Jeg-har-vært-kokke-på-åpen-kafe-på-frelserarmeen-i-Elverum-i-4-år.vi-serverer-middag-en-gang-pr-uke-og-det-kan-være-opp-til-30-middags.gjester.jeg-har-og-vært-kokke-for-å-lage-til-julemiddag-på-julaften.der-har-det-vært-opp-til-40gjester.jeg-har-jobbet-med-rus-frivillig-i-22-år

    1. Hei Mona
      Flott tilbud du tenker å lage. Vår frivilligsentral er mer rettet mot de store festivalene, foreninger og idrettslivet. Vi lurer på hva du tenkte av samarbeid med oss?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *