Prosjekter

Samarbeidsavtaler og prosjekter

Ønsker du og din organisasjon å sjekke ut om det er noe vi kan samarbeide om, ta gjerne kontakt. Vi hovedmål er å jobbe inn mest mulig penger til Vardø slik at vi kan drive med stedsutvikling og øke andelen kulturarbeidsplasser.

PROSJEKTER

Prosjekt  «Ren og pen Vardø kommune» .

Kulturpiloten driver et prosjekt som heter «Ren og pen Vardø kommune» 

Vi har fått innvilget kr 150.000 fra SNN – samfunnsløftet. I tillegg er Vardø kommune inne med en sum + at det lokale næringslivet støtter der de kan.

Temaet er fra fiskeri og Pomortiden. Alt som har med aktiviteten/tiden – fiskeri/Pomor å gjøre, er aktuelt. Vi skal og få laget et kunstprosjekt fra kunstnergruppen Taibola som heter «Holding the light»

Pyntingen og prosjektet er ventet å stå ferdig til Vardø Kommune sitt 130 års jubileum som skal foregå den 16.- 17. juli 2019.

 

Slik var det pyntet i 2018 som var prosjektets første år.

 

 

 

 

 

 

 

Prosjektet er støttet av Sparebank1 Nord Norge – Samfunnsløftet. #fornordnorge

Pomorfestivalen

Kulturpiloten har arrangert Pomorfestivalen på oppdrag fra Vardø kommune siden 2013.

Har du forslag til samarbeidsprosjekter sammen med oss under Pomor, ikke nøl med å ta kontakt!

Ryddekoordinator i Vardø kommune

Vi fungerer som ryddekoordinator i Vardø kommune. Vi har fått en liten støtte til dette gjennom «Hold Norge Rent».

♻️INFO OM VIDERE RYDDING♻️

Det ligger poser og hansker i gangen mot biblioteket på Vardø Kommune.

Om dere rydder og ikke har mulighet til å ta med søppelet til container selv, må dere sette det ved en kjørbar vei, sikre det og melde fra til oss. Ta gjerne bilde og post det her 👍🏼.

Til opplysning finnes det mange plasser det ikke har vært ryddet i år, så det er fremdeles mye søppel i naturen.

PÅ FORHÅND – TUSEN TAKK💚💚💚

Mange bidrar med rydding, som disse to miljøredderne Lila Amundsen og Anna Orningård. De har ryddet i fjæra nedenfor hotellet👏🏼👏🏼👏🏼

Er de noen spørsmål, bare spør

 

 

 

 

 

           

Produsent for produksjonen:

TIL HVEM GIR DU DIN SJEL!

Mør i hjerte og sjel etter sist helg i Vardø ❤️
Forprosjekt TIL HVEM GIR DU DIN SJEL! Om trolldomsprosessene i Finnmark på 1600-tallet. Workshop med favorittkoret Vardø Damekor. Og et fantastisk kunstnerisk team: Lina KillingdalenTone ÅseHege Holte ØstbyeRune Hennum Nilssen og Elisabeth Kristensen. Det var magisk.

Neste stopp: Festspillene i Harstad. Arbeidsvisning mandag 24. juni i Lillesalen kl 20.

Forprosjektet støttes av KulturrådetFerske ScenerDramatikkens Hus og Stiftelsen Fritt Ord. Tusen takk for at dere gjør dette verdifulle forskningsarbeidet mulig!

Vi går snart i gang med å forberede hovedprosjektet, forhåpentligvis med forestillingspremière om et år. Produsent for produksjonen er Kulturpiloten – Laboratoriet for kunst, kultur og stedsutvikling i VARDØ. Det er vi enormt glade for! Tusen takk for all hjelp så langt.

SAMARBEIDSAVTALER

Frivillighet Norge

Stiftelsen Laboratoriet har tegnet samarbeidsavtale med Vardø kommune om å drive kommunens frivillighetssentral, lurer du på noe, ta kontakt.

http://frivillighetnorge.no/

Blues i vintermørket

Vi har tegnet samarbeidsavtale med Blues i Vintermørket.

//www.bluesivintermorket.no/

Yukigassen

Vi har tegnet samarbeidsavtale med Yukigassen

http://yukigassen.no/

2 kommentarer om “Prosjekter

  1. jeg-skal-komme-tilbake-til-vardo.Kunne-tenke-meg-å-drive-åpen-kafe-et-tilbud-til-rusavhengige.ensomme-folk-med-andre-helse-problemer-et-gratis-tilbud-der-det-er-frivillig-å-betale-et-tilbud-om-middag-en-til-ganger-i-uka-Klokkeslett-fra-2-til-4-Jeg-har-vært-kokke-på-åpen-kafe-på-frelserarmeen-i-Elverum-i-4-år.vi-serverer-middag-en-gang-pr-uke-og-det-kan-være-opp-til-30-middags.gjester.jeg-har-og-vært-kokke-for-å-lage-til-julemiddag-på-julaften.der-har-det-vært-opp-til-40gjester.jeg-har-jobbet-med-rus-frivillig-i-22-år

    1. Hei Mona
      Flott tilbud du tenker å lage. Vår frivilligsentral er mer rettet mot de store festivalene, foreninger og idrettslivet. Vi lurer på hva du tenkte av samarbeid med oss?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *